Dış Mekan Fotoğraf Çekim Çeşitleri Hakkında Merak Edilenler

Nişan Çekimleri: Hayatınızı birleştireceğiniz eşinizle ile ilk adımınızın o güne özel bir kıyafet ile dış ve iç mekanlarda fotoğraflanması ve dilerseniz nişan merasiminde yüzük takılma anlarının ölümsüzleştirilmesi.

Save The Date Çekimleri: Düğün öncesi çekilen ve çiftlerin genelde daha rahat elbise kombinleri (combine)  ile fotoğraf çektirip bu güzel görselleride düğünlerinde kullandıkları bir çalışmadır.

Gelinlik Çekimleri: Düğünden farklı günde öncesinde ve ya sonrasında düğün günü stresi ve yoğunluğunu yaşamadan yıllarca hayalini kurduğunuz eşsiz gelinliğiniz ile doyasıya fotoğraf çekimi gerçekleştirmek.

Düğün Hikayesi Fotoğraf Çekimi: Düğün günü yaşadığınız her anı fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirmek istediğimiz çekimdir.   Saç & Makyaj hazırlıkların ve dostlarınla yaşadığın en keyifli sohbetler.. Sonrasında ailen, ve dostlarınla beraber birbirinden güzel hatıra kareleri ve tabiki unutulmaz nikah ve ilk dans anların, bu hizmette belgesel fotoğrafçılığı mantığı ile karelenir. Dilersen düğün gecende sıcak baskı hizmeti, aktüel omuz kamerası  gibi konularda da yardımcı olabiliriz. Düğün Hikayesi (wedding story) çekimlerinin olmazsa olmazı da düğün klibidir. Bu hizmette hazırlıklarınızdan ilk dansınıza kadar çekilen tüm görüntüler profesyonel bir kurgudan geçip size özel 3-4 dakikalık bir kısa film haline getiriliyor.

Yurtdışı Çekimleri: Her çiftin hayalini süsleyen belki de en çılgın konsept budur. Farklı ve özgün olmayı seven, yaratıcı konseptlere açık gezmeyi ve fotoğraf çekilmeyi seven bir çiftseniz bu çekim tarzı tamda size uygun:) Yurtdışı çekimlerinde çiftin tarzına ve beğeni algısına en uygun şehri veya şehirleri seçip oldukça keyifli bir çalışma ortaya koyabiliyoruz.

Video Hizmetleri: Bu konuda profesyonel bir ekiple çalışmaktayız.  Sahnelerin oluşturulması çiftlerin yönlendirilmesi ve konseptin bir bütün şeklinde harmanlanabilmesi hususunda Foto Masal ailesi olarak çiftlerimizle ve ekibimizle yüksek bir enerji oluşturuyoruz.

Web sitemizi inceleyip bizimle tanışmaya karar verdiyseniz iki seçeneğimiz mevcut. Birincisi Bursa Mudanya’da bulunan stüdyomuzda çekim için görüşmeler gerçekleştirebiliriz. Şehir dışı ve ya yurtdışında iseniz Whatsapp ve ya Facetime üzerinden iletişim kurabiliriz.

Stüdyo çekimi yapıyor musunuz?
Evet
Dış mekan çekimi yapıyor musunuz?
Evet
Şehir dışında çekim yapıyor musunuz?
Evet
Yurtdışında çekim yapıyor musunuz?
Evet
Orjinal kopyaları teslim ediyor musunuz?
Evet
Ekibiniz var mı?
Evet

Ne tür mekanlarda çekim yapıyorsunuz?
Tercihen tarihi ve turistik mekanlar ancak çiftlerimizin isteklerine göre değişebilmektedir

Çekimlerimiz tamamen eğlenceli bir ortamda geçmektedir.
Çekim günü tamamen size özeldir, ikinci bir çekim almıyoruz firma prensibimiz gereği.